Revelația lui Adi Tudor: În orașul predat de PSD firmelor de casă, oamenii vor salarii decente

Prim-vicepreşedintele PSD Târgu Jiu, Adrian Tudor,  este de părere că formaţiunea politică din care face parte trebuie să-şi calculeze atent paşii. Liderul organizaţiei municipale, Aurel Popescu, a anunţat, marţi, alegeri iminente în filialele din Gorj, urmate de o conferinţă judeţeană. Tudor avertizează însă că procesul este unul delicat, iar în fruntea filialelor este nevoie de oameni care să-şi aducă aportul la câştigarea următoarelor bătălii electorale. Acesta vorbește și despre dorința oamenilor de a câștiga mai bine, în contextul în care PSD-ul a favorizat în permanență afaceriști ce nu își respectă salariații.

Sper să fie o decizie luată pentru a aduce un plusvaloare partidului, nu de dragul de a primi responsabilităţi mai mari unii sau alţii. O conferinţă judeţeană trebuie precedată de conferinţele din teritoriu, de alegeri, de organizare, de stabilirea delegaţilor, ori acestea nu trebuie făcute pompieristic. Lucrurile trebuie aşezate, sunt oameni care aşteaptă să vină şi să candideze în organizaţiile locale, îşi doresc anumite funcţii şi este nevoie de o reorganizare în fiecare localitate. Au mai apărut persoane noi şi ne mai scuturăm de persoane care nu ţin pasul”, a declarat Tudor.

 În continuare, Tudor a devenit sarcastic, făcând trimiteri la sondajul intern și cei ce vor să preia șefia PSD Gorj. Acesta pare pus pe șotii, dar în cazul unei noi formule a conducerii județeane, nu este exclus să urmeze forțarea unei schimbări și în organizația municipală Târgu Jiu.

“Mi-aş dori să facem un studiu sociologic şi să vedem cum stau cei care vor să obţină funcţii la nivel judeţean. Să vedem ce notorietate are fiecare şi de ce procent de încredere se bucură, indiferent ce funcţie vor. S-ar putea să stau şi eu bine şi să vreau o funcţie de vicepreşedinte, preşedinte nu am timp”, a adăugat viceprimarul.

Tudor a avertizat că PSD este la un pas să repete greşelile din trecut, pentru că anumiţi membri ai social-democraţilor nu realizează lipsurile pe care le au cetăţenii.

“Ținta este să câştigăm Primăria Târgu Jiu. Noi, toţi politicienii, când vorbeam de Târgu Jiu, ştiam noi mai bine că problemele sunt câinii maidanezi, canalizările… Nu! Oamenii îşi doresc salarii decente, bine plătite, de lucrul acesta nu vorbeşte nimeni. Trebuie să ştim ce mesaj şi ce program avem ca partid, oamenii au nevoile acestea. Credea cineva că o să pierdem Primăria Târgu Jiu cu un candidat cu notorietatea lui Aurel Popescu, cu experienţa şi vechimea dânsului? Nu, dar uite că nu s-au făcut nişte studii aşa cum trebuie”, a afirmat Adi Tudor.

Articolul precedentGalerie foto! Maşini avariate, una a ajuns în șanț
Articolul următorGalerie foto. Accident! O femeie a fost transportată la spital