Rodion Cămătaru: În meciul cu Dinamo, o văd favorită pe Craiova

---------POZE VECHI--------

Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universității Craiova, crede că oltenii au prima șansă în meciul cu Dinamo, partidă programată luni, 26 iulie.

În meciul de lunea viitoare cu Dinamo, eu o vad favorită pe Craiova. Și știți de ce? În primul rând, am observat că băieții lui Adi Mutu sunt pregătiți fizic mult mai bine. Și-au întărit apărarea față de Liga 2, iar dacă vor juca în meciul cu Dinamo mult mai bine și pe faza de atac, atunci este clar că sunt favoriți. Sunt sigur că Adi va lucra în săptămâna asta la îmbunătățirea traseelor de joc. Nu uitați că FC Universitatea va avea în spate pe Oblemenco și Peluza Sud, iar lucrul ăsta o să conteze enorm într-un asemenea meci” a declarat, pentru Pro Sport, Cămătaru. 

O sumară analiză…

Îmi place de la Craiova acel jucător pe nume Asamoah. Este un jucător de travaliu și am observat că are și o pasă bună, dar deși este cam micuț la înălțime, totuși nu evită contactele și bagă osul la bătaie, așa cum se spune pe românește.

Este un jucător interesant. Însă îmi doresc să văd la Craiova cât mai repede și un jucător care să facă diferența în orice moment, adică un jucător care să ia mingea și să îți rezolve el partida atunci când nu îți iese jocul. Dar și un atacant percutant aș vrea să văd cât mai repede.

Acum joci la nivelul Ligii 1, și îți trebuie asemenea jucători. Am văzut că le lipsește Compagno, iar Bălan joacă și el cât poate de bine la acest nivel. Nu e ușor în Liga 1, dacă nu primești mingii utile.

În partea a doua, Craiova nu prea a mai contat în atac la Cluj, iar CFR a venit peste tine. Dacă Craiova nu le dădea mingea ardelenilor cred că avea șanse foarte mari să reziste și în repriza a doua”, a mai spus fostul internațional.