Romanescu, acid la adresa lui Vîlceanu: Să vedem dacă își asumă o candidatură la Consiliul Județean sau la Primăria Târgu Jiu

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, în invită pe deputatul Dan Vîlceanu, cel care cu ajutorul cercului de apropiați încearcă să se mențină în fruntea PNL Gorj, să își asume o candidatură la președinția Consiliului Județean sau chiar să vizeze funcția de primar al municipiului Târgu Jiu. Poziționarea edilului vine în contextul în care grupul Vîlceanu a tot trimis săgeți către Romanescu, în fapt amenințări voalate sub pretextul unor viitoare sondaje.

Cât privește șefia PNL Gorj, Romanescu transmite că ar putea candida doar dacă va avea susținerea colegilor de partid.

Dacă voi avea susținerea colegilor mei, voi candida cu drag. Mi-am asumat în viața mea astfel de decizii. Mă interesează mai puțin susținerea lui Dan Vîlceanu, sau a altora din eșalonul superior, mă interesează susținerea bazei. Eu și colegii primari din județul acesta ne-am câștigat pe cont propriu mandatele. N-aș vrea să fiu pus în situația domnului Dan Vîlceanu, pentru că eu l-aș ruga, în 2024, să exerseze, să vedem dacă își asumă o candidatură la Consiliul Județean la Gorj sau la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Tot au aruncat, permanent, pe piață, că se sondează primarul Marcel Romanescu și eu am fost foarte sincer, am spus că da, sunt de acord, sondați-mă și pe mine, dar sondați-mă în comparație cu voi!”, a declarat Romanescu la TV Sud.

Primarul a făcut aluzii și la anumite interese ce vizează CE Oltenia, fără să nominalizeze persoane anume:

Interesele cele mai mari în județul Gorj nu sunt pentru instituțiile deconcentrate, nici pentru primarii care reprezintă cetățenii. Interesele cele mai mari sunt pentru Complexul Energetic Oltenia, iar eu, personal, astăzi, nu am nici o societate. Sunt profesor la catedră, iar după ce voi părăsi Primăria municipiului Târgu Jiu mă voi întoarce la catedră„.

Articolul precedentSe schimbă foaia: Amenzi uriașe pentru cei care vor folosi, fără drept, termenii de „eco” sau „bio” pentru produse
Articolul următorGorj: Condusul fără permis devine modă. Un astfel de ”șofer” a lovit o mașină din trafic