Romanescu: ApaRegio trimite în facturi și chipul lui Florescu. Poate treceți cu vederea măririle nejustificate de tarife

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a arătat că facturile ApaRegio, operatorul de apă și canal, ajung la cetățean însoțite de ”chipul” candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu, Ciprian Florescu. Edilul spune că o să citească atent factura, în acest mod, poate, poate, o să descopere de ce se înfundă canalizarea de 80 de milioane de euro a orașului, de ce plătim atâtea pierderi, de ce cetățenii nu au apă, și multe alte probleme pe care locuitorii Târgu Jiului trebuie să le suporte din cauza ApaRegio.

De astăzi, primiți în factura la apă și chipul candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu. Cei de la APAREGIO au considerat că poate așa treceți cu vederea creșterile nejustificate din facturi (instanța a decis că sunt nejustificate acele măriri de tarife la apă și canal).
În orice caz, ne putem face o părere despre cum văd cei de la PSD viitorul orașului: chipurile conducătorilor iubiți pe toate facturile: apă, gaze, canal, gunoi etc.
PSD este în tot și în toate și o să citesc și eu, din curiozitate, facturile respective, să văd dacă explică de ce se înfundă canalizarea de 80 de milioane de euro pe care APAREGIO a făurit-o la Târgu Jiu în epoca de aur a PSD. Poate ni se spune acolo de ce plătim atâtea pierderi, în timp ce apa potabilă se scurge printr-o conductă în câmp, de ce anumite cartiere din Târgu Jiu nu au apă, în general de ce cetățeanul din municipiul Târgu Jiu este tratat în batjocură de o societate a cărei conducere vine din vârful PSD și a rămas cocoțată acolo, pe banii noștri, fără să facă nimic pentru târgujieni.
Dacă în precampanie am primit poza lui Ciprian Florescu, poate că în campanie vom primi și pozele semnate ale celorlalte celebrități reprezentante ale partidului iubit, inclusiv cea a lui Traian Pătrășcoiu, directorul APAREGIO, cel responsabil de conductele sparte prin oraș și de angajarea în societatea de apă și canal a multor apropiați ai partidului. Vom primi, poate, și o poză cu Mihai Gherghe, directorul specialist în Cultură al APAREGIO, cel atât de vocal când vine vorba de protejarea intereselor PSD în fața intereselor comunității.
Lăsând gluma la o parte, aceste personaje sinistre încep să depășească, pline de naturalețe, niște limite pe care cetățenii acestei țări le-au trasat în 1989. Unii, însă, au rămas nostalgici”, a transmis primarul.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text care spune „SC APAREGIO GORJ SA Str. Tineretului nr. 8,Et. Et 2 Loc. Târgu Jiu Jud. Gorj T.P. POȘTA ROMÂNĂ Nr. 109/C/2872/2018 Valabilitate cf. contract OP TARGU JIU 31.08.2020 PSD CIFICLL Ciprian Adrian Florescu PRIMAR Târgu Jiu un loc numit Acasă”