Romanescu: Apreciem implicarea Consiliului Județean, salutând intenția președintelui Cosmin Popescu. Am pornit un proiect frumos

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, transmite aprecieri publice la decizia Consiliului Județean de a sprijini financiar echipa de handbal fete a CSM Târgu Jiu, recent promovată în Liga Florilor, prima scenă a handbalului feminin din România.

Totodată, edilul anunță că în cadrul CSM va fi și o secție de fotbal, acolo unde copii orașului vor putea deprinde tainele jocului cu balonul rotund îndrumați de antrenori de calitate.

Apreciem implicarea Consiliului Județean Gorj în fenomenul CSM Târgu Jiu, salutând, totodată, intenția președintelui Cosmin Popescu, în ceea ce privește finanțarea pentru echipa de handbal feminin! Am pornit acest proiect frumos care s-a dezvoltat spectaculos într-un timp foarte scurt și iată că avem două echipe în cele mai puternice ligi din țară (handbal feminin și baschet masculin)!
Echipa de handbal feminin joacă în Liga Florilor, una dintre cele mai puternice din Europa și trebuie susținută. De aceea ne bucurăm să avem alături și Consiliul Județean. Munca unor oameni deosebiți, de la sportivi, antrenori și până la conducerea clubului, a dus la obținerea unor rezultate excepționale, iar acum clubul s-a înconjurat de prieteni care vor sprijini acest adevărat fenomen. Gestul este binevenit, având în vedere că din această vară vom deschide și secția de fotbal, atât de așteptată de noi toți.
Sunt numai vești bune pentru sportul târgujian care se dezvoltă, se bucură de rezultate remarcabile și atrage tot mai mulți tineri. Și să nu uităm că acești tineri sunt copiii noștri cărora le creăm, astfel, șansa de a face performanță, de a se remarca în sporturile pe care ei le iubesc.
Hai, CSM!”, a transmis Romanescu.