Romanescu: Continuăm investițiile. Nicio școală nu trebuie să mai solicite bani de la părinți

Municipalitatea alocă, în continuare, sume importante modernizării și dotării unităților de învățământ din Târgu Jiu. În acest an, bani vor primi mai multe școli, însă, pe lângă acestea, și la Palatul Copiilor vor ajunge 72.000 de lei pentru achiziționarea unor echipamente.

Continuăm investițiile în învățământ. Sunt investiții în viitorul municipiului Târgu Jiu, pentru că aceste sume sunt folosite pentru educația copiilor noștri. Fiecare unitate de învățământ a primit în acești ani sumele de care a avut nevoie pentru modernizare și dotare. Nicio școală nu trebuie să mai solicite bani de la părinți.
Am pornit de la creșe, cum este, de exemplu, cea din Debarcader, una dintre cele mai moderne din zona Olteniei. Am continuat cu investițiile în grădinițe, cum este cea construită în zona Hidrocentralei, sau cea din strada Griviței care a fost recent modernizată, ori cele construite din fonduri europene din Mioriței și Olari.
Unitățile de învățământ gimnazial și liceal nu au fost ocolite și au beneficiat de sume importante pentru reabilitare, modernizare și dotare. Și investițiile continuă. Alocam bani de la bugetul local, dar am atras importante sume de bani de la bugetul de stat și mai ales fonduri europene.
Fiecare cetățean poate observa și aprecia aceste investiții”, a transmis primarul Romanescu.