Romanescu, despre centrul municipiului: Avem în licitație două investiții

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a precizat că modernizarea fântânilor arteziene este absolut necesară, pentru că zona centrală va trebui să se plieze pe linia proiectului arhitectului Dorin Ștefan, ce vizează  Călea Eroilor. Edilul a anunțat că pentru punerea în valoare a centrului orașului vor urma două investiții: reabilitare canalizare în zona Popa Șapcă – Magheru și continuarea reabilitării blocurilor.

”Urmează procedura de licitație, canalizarea este în curs de licitație pe Popa Șapcă. Lucrăm la proiectare la bolcurile din spatele statuii lui Magheru, iar acest nou proiect în vom pune pe ordinea de zi. 11 blocuri sunt luate în calcul în momentul de față pentru reabilitare, cu prioritate pentru zona centrală, pentru că în zona centrală mai erau șapte blocuri care puteau fi introduse în acest plan”, a spus, la Radio Infinit, Romanescu.

Reamintim, municipalitatea târgujiană așteaptă concretizarea proiectului prin care centrul municipiului nu va mai afișa vestitul asfalt amprentat. S-a discutat despre soluții pe granit, rămâne de văzut ce idei au specialiștii.