Romanescu, din nou obstrucţionat: Eu am lăsat de la mine, am considerat că e mai bine să găsim soluţii

Lipsa de viziune a fostei administraţii de la Târgu Jiu este perpetuată de consilierii care blochează proiecte importante pentru dezvoltarea comunităţii. Este părerea edilului Marcel Romanescu, care spune că municipiul a rămas pe loc din cauza unor indivizi optuzi, care nu lucrează pentru comunitate, ci pentru a servi alte interese. Actualul primar declară că vrea să dea oraşului Târgu Jiu o direcţie care să urmeze cale unor oraşe precum Alba Iulia, Oradea şi Cluj, acolo unde sunt administraţii liberale.

Se opun la orice, şi la organigrame, şi la proiectele pe care vrem să le dezvoltăm în Târgu Jiu. Le-am adus aminte, şi în şedinţă, că în perioada anterioară centrul municipiului Târgu Jiu a fost amenajat cu ciment amprentat, care vedem exact cum se comportă în această perioadă. Eu am lăsat de la mine, întotdeauna am considerat că e mai bine să găsim soluţii, nu să ne uităm în trecut. Văd că dânşii privesc foarte mult lucrurile în trecut, în loc să privească spre viitor. Îmi doresc un oraş care să se apropie de ceea ce înseamnă Oradea, ceea ce înseamnă Cluj, ceea ce înseamnă Alba Iulia. Până la urmă, Târgu Jiu este un oraş turistic şi cultural, trebuie să-i dăm o destinaţie corespunzătoare”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Edilul a adăugat că nu a vrut să scormonească în trecut, iar cele mai multe investiţii au fost realizate cu fondurile proprii ale instituţiei.

N-am făcut nicio reclamaţie la adresa celor care au administrat acest oraş 18 ani, şi am încercat să remediez din mers anumite probleme care au apărut prin bani de la bugetul local în mare parte. Nu am avut susţinerea celor de la ministere sau de la Consiliul Judeţean pentru a putea rezolva aceste probleme”.