Romanescu, ferm pe poziție: Cu Orban am avut un dialog al surzilor

Primarul Marcel Romanescu își menține poziția exprimată pe pagina de socializare, acolo unde a solicitat demisia lui Ludovic Orban, președinte PNL. Edilul din Târgu Jiu a dezvăluit că nemulțumirile ce îl vizează pe liderul național sunt mai vechi, precizând că Orban nu fost receptiv la discuțiile comune, ba mai mult, nu s-a ținut de promisiuni.

”Pe 24 ianuarie, am avut o discuție în privința consilierului Paraschiv, i-am explicat că nu era momentul ca Mihai să fie exclus din Partidul Național Liberal. Mi-a promis că se rezolvă problema, iar săptămâna imediat următoare a fost exclus”, a precizat Romanescu.

Primarul mai spune că nu te poți aștepta la rezultate dacă nu își calculezi mișcările, dacă nu există strategii.

”De foarte multe ori, i-am explicat cum văd eu situația din PNL Gorj, a fost un dialog al surzilor. Nu îmi doresc neapărat o funcție de președinte al PNL Gorj, am o funcție de președinte la PNL Târgu Jiu și îmi este suficient. Dar, i-am explicat că se pot face anumite lucruri care ne-ar putea da șanse în 2020. Dacă aveam un candidat la alegerile europarlamentare, chiar și pe loc neeligibil, puteam să conturăm un candidat cu șanse pentru 2020. Nu am făcut o solicitare care să fie luată măcar în calcul. Astăzi suntem întrebați de rezultate. Nu poți avea rezultate fără să ai măcar o strategie. PNL Gorj nu a avut niciodată o strategie, s-a mers de la o etapă la alta. Sunt alegeri? Hai la treabă”, a mai spus șeful liberalilor târgujieni.