Romanescu i-a felicitat pe polițiștii locali care au prins individul suspect de escrocarea unei bătrâne

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a ținut să-i felicite personal pe polițiștii locali care, în noaptea de 22/23 septembrie, au prins în flagrant un individ care tocmai escrocase o bătrână din municipiu, cerându-i 8.000 de lei pentru, chipurile, a-i ajuta pe fiul, cel care tocmai ar fi făcut un accident rutier.

Femeia nu a dispus de întreaga sumă solicită și i-a înmânat individului 4.050 de lei, bani cu care respectivul nu a apucat să plece, la fața locului intervenind dpi polițiști locali.

Am ținut să-i felicit pe cei doi polițiști locali care au prins în flagrant un individ ce încerca să păcălească o bătrână prin metoda <<accidentul>>.
Iambăr Vasile și Romanescu Vasile, aflați în misiune, au fost foarte atenți la ceea ce se întâmpla în zona respectivă și au intervenit la timp, imobilizându-l pe individ. Astfel de cazuri sunt foarte dificile și infractorii sunt foarte greu de prins.
Poliția Locală Târgu Jiu s-a schimbat foarte mult în ultima perioadă, mai ales după recenta reorganizare. Iată că avem din ce în ce mai multe aspecte pozitive ale activității polițiștilor locali care își fac datoria față de cetățeni. Cei doi sunt un foarte bun exemplu pentru ceea ce înseamnă munca de polițist local. Felicitări!”, a transmis primarul.