Romanescu: I-am ținut departe pe politicieni și am lăsat profesioniștii să lucreze

Reacție a primarului Marcel Romanescu după ce presa locală a arătat că trei echipe de baschet din Târgu Jiu, categoria 13 ani, 14 și 15 ani, vor juca, în luna august, finalele competițiilor pe care le-au început. Potrivit antrenorului Alexandru Gliga, colaborarea CSS cu CSM Târgu Jiu a dat roade și prin aceste calificări s-a reușit o poziționare alături de mari academii de profil din țară.

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu este unul din marile proiecte de succes ale orașului. A meritat pe deplin efortul depus, lupta pentru înființarea acestuia și faptul că l-am ținut departe de zona politică și de interese meschine.
CSM este dovada clară că lucrurile merg bine atunci când se implică doar profesioniști! Și asta am făcut: i-am ținut departe pe politicieni și am lăsat profesioniștii să lucreze. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. Oameni cu experiență vastă în sport pregătesc copiii talentați ai orașului nostru, construiesc echipe puternice și aduc la Târgu Jiu rezultate excepționale, mai ales ținând cont de timpul foarte scurt scurs de la înființarea clubului.
CSM este un proiect al nostru, al târgujienilor și ni se adresează. Este la dispoziția copiilor noștri. Pentru ei l-am creat, pentru viitorul sportului în acest oraș. Și iată că sportul a renăscut și începe să se dezvolte rapid. Avem un potențial uriaș pe care acum îl putem valorifica. Iar copiii noștri au la dispoziție cei mai buni antrenori, cele mai bune echipamente și șansa de a ne arăta ce pot! Felicitări CSM!”, a transmis Romanescu.