Romanescu, neinteresat de foiala din PNL: Sunt concentrat pe ce se va întâmpla în Târgu Jiu în următorii trei ani

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, încă o dată, că nu este foarte interesat anumite strategii și jocuri politice, fiind concentrat pe problemele orașului. Afirmația vine în contextul în care edilul este văzut de mai mulți liberali gorjeni omul potrivit pentru a conduce PNL Gorj. Romanescu a spus că își dorește doar performanță în administrația locală, unde își propune un nou mandat în 2024.

Mă interesează mai puțin cine este președintele organizației județene. Avem constituit un birou local la Târgu Jiu, cu o echipă extraordinară, un model, după părerea mea, pentru celelalte organizații județene și locale din țară ale Partidului Național Liberal. Este cea mai mare satisfacție, sunt mândru că sunt președintele unei organizații municipale care funcționează aproape perfect. Pe mine și pe echipa mea ne interesează ce se va întâmpla în Târgu Jiu în următorii trei ani de zile. Vrem să facem performanță în administrația publică locală. Suntem învingători după două competiții electorale, la locale, și vă pot spune, de pe acum, că în 2024, cu aceeași echipă, voi câștiga și Primăria municipiului Târgu Jiu și majoritatea în Consiliul Local”, a declarat Romanescu la Radio Infinit.

Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean, a fost desemnat președinte interimar al PNL Gorj.

Articolul precedentNapoli, după înfrângerea de la Constanța: Avem o echipă bună. Cred că ne putem salva
Articolul următorMinistrul Sănătății: Până la sfârșitul lui martie, scăpăm de o parte din restricții. Masca e ultima la care ar trebui să renunțăm