Romanescu: Nu tratez problemele politic sau aşa cum îşi doreşte unul sau altul. Discut pe lege.

Liberalii gorjeni, prin vicepreședintele Gheorghe Pecingină, i-au cerut primarului Marcel Romanescu să ia măsuri cu șeful Poliției Locale, Florin Urdea. Pecingină a sugerat că Urdea îşi supune angajaţii la tot felul de abuzuri, una dintre “victime” fiind Stelian Mihu, liderul sindicatului Pro Lex, chemat din nou, în comisia de cercetare disciplinară. Pecingină este şi avocatul lui Mihu, cel din urmă fiind  “în război” de ceva vreme cu omul care conduce Poliţia Locală. Liderul sindical a organizat şi un protest la mijocul lunii octombrie 2017  şi este acuzat de şeful său că ar fi denigrat în comunicările sale publice imaginea Poliţiei Locale Târgu Jiu. “Nu-i cer demisia lui Florin Urdea pentru că nu are onoare. Cer organelor abilitate din primărie să ia măsuri” a declarat Pecingină.

În schimb, primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că legea trebuie să vobească, nu apartenenţa politică. Edilul este de părere că problema trebuie tratată administrativ şi spune că urmăreşte cu atenţie situaţia din cadrul instituţiei respective.

“Trebuie făcută o analiză mult mai amănunţită, astfel de decizii nu se iau la cald.  Problema asta nu trebuie tratată politic, trebuie tratată administrativ. În calitatea mea de primar, când vorbesc de un angajat al primăriei municipiului Târgu Jiu, trebuie să discut pe lege şi strict administrativ. Nu tratez niciodată probleme în mod politic sau aşa cum doreşte unul sau altul. Sunt primarul tuturor târgujienilor, indiferent de apartenenţa lor politică”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Articolul precedentGorjean grav rănit, transportat cu elicopterul la Craiova. A căzut un copac peste el
Articolul următorArgint pentru Adela Bălţoi, la ”Internaţionalele” de Atletism ale României