Romanescu: Proprietarul stadionului este municipalitatea, dar mi-aș dori ca Pandurii să aibă viitor

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, şi-a exprimat încă o dată dorinţa ca echipa Pandurii să evolueze pe noul Stadion Municipal. Edilul este convins că o să găsească deschiderea necesară la oficialii clubului, iar conducerea trupei gorjene va conştientiza că arena aparţine tuturor cetăţenilor din municipiu şi va fi gazdă feluritelor evenimente. După anumite contre în mass-media cu principalul creditor de la Pandurii, Marin Condescu, Romanescu le-a reaminit oficialilor clubului că înţelegerea cu echipa poate fi oricând încetată prin hotărâre de consiliu local, deşi nimeni nu ar dori “rezilierea”.

“În condiţiile în care ne înţelegem şi eu pe principiul acesta am mers, al înţelegerii cu Clubul Pandurii, contractul de comodat rămâne aşa cum a fost stabilit anterior. Mă bucur, în primul rând, că avem un stadion, şi aş vrea să cred că şi Clubul Pandurii priveşte acest stadion nu numai ca pe un edificiu pe care să-şi desfăşoare activitatea, ci ca pe un edificiu sportiv pe care se pot desfăşura şi alte competiţii. Contractul de comodat, aşa cum a fost realizat iniţial, poate fi oricând reziliat, dar nu am de gând să fac acest lucru pentru că, în continuare, plec de la premisa că ne putem înţelege. Proprietari ai stadionului suntem noi, ca municipalitate, dar mi-aş dori ca Pandurii să aibă viitor, nu numai prezent”, a declarat Romanescu.

Arena din Târgu Jiu ar putea fi inaugurată la începutul lunii iunie, iar FCSB este una dintre echipele care şi-a exprimat interesul să-şi dispute meciurile în oraşul lui Brâncuşi.