Romanescu: Sunteți director în cadrul ApaRegio, explicați-le oamenilor de ce nu au apă!

Cetățenii din Bîrsești cer sprijinul Primăriei Târgu Jiu pentru a se rezolva problema apei potabile, un element vital al vieții, de care nu beneficiază la 24/24 la robinet, deși cei mai mulți plătesc la zi facturile către SC ApaRegio SA. Primarul municipiului, Marcel Romanescu, îi cere lui Mihai Gherghe, candidat la Consiliul Local și director în cadrul ApaRegio, să le explice oamenilor de ce nu au apă, arătând că la în compania în cauză Consiliul Județean este acționar majoritar, deci nu Primăria Târgu Jiu trage sforile acolo.

Mai mult, Romanescu crede că locuitorii Târgu Jiului au devenit consumatori captivi ai ApaRegio și sunt tratați de unitatea în cauză ca și cetățeni de mâna a treia.

Domnule Mihai Gherghe, sunteți director în cadrul APAREGIO și aveți pretenția să obțineți un mandat de consilier local din partea P.S.D.! Treceți prin Bârsești și explicați-le oamenilor de ce nu au apă, deși plătesc la zi facturile către societate! Este o problemă cu care se confruntă de mult timp și nu vreți să-i luați în seamă. Curând veți merge să le cereți voturile! Măcar din acest motiv dați-le o explicație pentru bătaia de joc la care îi supune societatea de apă și canal.
Și încă ceva: spuneți-le angajaților să nu mai mintă oamenii!
<<Va rugam faceți ceva pt. ca cei de la Aparegio spun ca depinde de Primărie, mai ales de primar!>> – acesta este unul dintre mesajele pe care le-am primit zilele acestea de la oamenii care nu au apă. APAREGIO este o societate în a cărei conducere s-a strecurat <<crema>> PSD. Are ca acționar majoritar Consiliul Județean, iar Consiliul Local Târgu Jiu îl are ca reprezentant în Adunarea Generală a Acționarilor pe viceprimarul Aurel Popescu, președintele PSD Târgu Jiu! Încetați să tratați cetățenii municipiului Târgu Jiu, care sunt consumatori captivi ai serviciilor APAREGIO, ca pe cetățeni de mâna a treia!”, a transmis Romanescu.