Romanescu, supărat că ”nu s-a pariat” pe tinerii Gorjului: Oameni care nu s-au gândit la viitor!

Banii le-au luat minţile unor conducători de la Pandurii, care s-au preocupat doar de prezent, nu şi de viitor. Este părerea edilului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, care a declarat că echipa de fotbal are de suferit din cauza unui management “lacom” şi defectuos. Romanescu a spus la un post de radio local că, în ultimii ani de Liga 1, la Pandurii a existat o politică păguboasă, iar pepiniera clubului a fost lăsată de izbelişte, asta în ciuda unui buget de invidiat.

“Niciun club din România nu a fost sprijinit în ultimii 28 de ani cu banii pe care i-a primit clubul Pandurii Târgu Jiu de la entităţi de stat. Vorbim de Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Judeţean, Primăria Târgu Jiu.  Le reproşez unor persoane care au condus acest club faptul că nu s-au gândit la viitor. S-au gândit doar la prezent, la contracte foarte mari cu oameni care şi-au făcut treaba pe moment, dar nu au avut nicio legătură sufletească cu Pandurii. Trebuiau să crească o pepinieră pentru că te puteai aştepta oricând că nu vor mai veni bani într-o zi de la Complexul Oltenia şi atunci puteai trăi aşa cum trăieşte Viitorul Constanţa, din propria pepinieră”, a declarat Romanescu.

Nu e mare secret că pregătirea şi promovarea tinerilor nu erau priorităţi pentru conducerea Pandurilor. De altfel, fostul preşedinte al clubului, Narcis Răducan, a declarat înainte de o conferinţă de presă că juniorii “nu sunt copiii mei”, sugerând că autorităţile locale şi judeţene ar fi trebuit să se ocupe mai mult de acest segment. Declaraţia venea în contextul în care nimeni nu se ocupa de refacerea terenului sintetic, pe care evolua grupele de copii şi juniori.

 

Articolul precedentBere multă, bere rece, Bere Gratis, bar de gheață, nebunie, săptămâna asta, pe Insuliță, la Târgu Jiu
Articolul următor”Afacere” rurală: Femeie, 34 de ani, a furat vitele de pe izlaz și le-a vândut pe bani grei