Romanescu: Trebuie să iau cu un vot peste ce a luat preşedintele Dan Vîlceanu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este convins că liberalii pot obţine rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare. După o campanie, pe care a numit-o “liniştită”, edilul speră să-şi îndeplinească două obiective: vrea să-i demonstreze preşedintelui PNL Gorj, Dan Vîlceanu, că este capabil să scoată un scor mai bun ca în 2016 şi să depăşească PSD.

“Am două obiective, unul politic, în care trebuie să iau cu un vot peste ce a luat preşedintele Dan Vîlceanu în 2016 şi un obiectiv de suflet al meu, pentru echipa minunată de la PNL Târgu Jiu pe care o coordonez, să câştig alegerile în Târgu Jiu. Sunt încrezător, pentru că oamenii şi-au dat seama de ce vrem fiecare dintre noi, dintre reprezentanţii formaţiunilor politice, cel puţin Târgu Jiu. Eu ştiu că încerc să fac lucruri minunate pentru Târgu Jiu, întotdeauna respectând legea”, a spus Romanescu la Radio Infinit.

Cât despre colaborarea cu deputatul Dan Vîlceanu, primarul a admis că scârţâie, asta deşi nu există un conflict între cei doi.

“Nu este niciun fel de război, avem anumite puncte de vedere total diferite, nu prea găsim cale de comunicare, dar viaţa nu trebuie privită ca pe un război, cu atât mai puţin viaţa politică”, a declarat Romanescu.

Articolul precedentAccident în zona mall! Doi copii au fost transportați la spital
Articolul următorDian Popescu zice că nu miroase a PSD, dar a fost aplaudacul lui Dăncilă la Polovragi