Romanescu vrea să îşi laude viceprimarii. Caută motive, dar nu prea găseşte

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că luptele politice nu îşi au rostul atunci când cetăţenii au de suferit. Romanescu i-a atenţionat încă o dată pe viceprimarii săi, Aurel Popescu şi Adrian Tudor, că Primăria nu poate fi front de război, atâta timp cât autorităţile locale au misiunea să le facă viaţa mai uşoară târgujienilor. Primarul a sugerat că ambii membri PSD cu care lucrează refuză o colaborare reală, ba chiar acţionează pe la spatele edilului şef, cum a fost “cazul” Rodna.

“Am văzut foarte multe proiecte de hotărâre, semnate în perioada când eu nu eram la Târgu Jiu şi care nu mi-au fost aduse la cunoştiinţă înainte. Vă aduceţi aminte de proiectele cu Rodna, toate sunt semnate de viceprimar, de Aurel Popescu. Am mers să retrag proiectul de pe ordinea de zi, mi s-a părut nefiresc. Ar fi un lucru extraordinar să vină dânşii să spună ce fac. Nu pot să spun că mă blochează, dar nu mă ajută aşa cum ar trebui ajutat un primar. Pot să înţeleg că ei sunt de la altă formaţiune politică, dar cetăţeanul din Târgu Jiu nu are niciun fel de vină. Uitaţi-vă pe mesajele pe care le-am transmis, poate nu au fost cele mai populare mesaje, dar de fiecare dată când am fost la un minister, când mi s-a aprobat o finanţare, când mi s-a rezolvat o problemă, am spus exact cu cine am luat legătura sau cine m-a ajutat în soluţionarea acelei probleme. Aşa voi face şi cu distinşii viceprimari dacă vor face astfel de lucruri”, a declarat Romanescu la Radio Infinit.

Ambii viceprimari PSD şi-au exprimat dorinţa să intre în sondajul partidului pentru a candida la şefia Primăriei în 2020. Asta deşi Aurel Popescu a fost învins clar de Marcel Romanescu la ultima bătălie electorală, iar Adrian Tudor nu pare agreat de Mihai Weber, cel ce se anunţă noul şef al PSD Gorj.

 

Articolul precedentRockfest Transalpina 2018. Petrecere să răsune munții
Articolul următorSprijin neaşteptat pentru Primăria Târgu Jiu. Municipalitatea va economisi două milioane de lei