Rotaru îl bagă în ședință pe Petev: Trebuie să înțeleg ce s-a întâmplat

Mihai Rotaru, finanțatorul CSU Craiova, a anunțat că miercuri, 21 februarie, va fi o ședință de analiză la echipă. Acesta a infirmat îndepărtarea antrenorului Ivaylo Petev și aducerea lui Marius Șumudică, arătând că bulgarul nu a lipsit la activitățile de luni, așa cum s-a vehiculat pe unele canale.

A doua zi după meci sunt două categorii de activități. Refacere și intrarea la masaj cu cei care au jucat mai mult de 70 de minute. Și un antrenament pentru cei care nu au fost folosiți. Este un neadevăr, să nu zic că e o minciună, că nu a fost prezent (la activitățile de luni – n.red.). Chiar am întrebat și eu, le-am zis «Bă, ia dați-mi imaginile!». Nu discutăm despre rezilieri. Avem o discuție din care trebuie să înțeleg ce s-a întâmplat”, a spus, potrivit ProSport, omul de afaceri.

Obiectivele pentru acest sezon…

Obiectiv pentru Ivaylo? Obiectivul va veni în urma unei sesiuni de analiză. Vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat: unde suntem, de ce am ajuns unde am ajuns și care sunt planurile. În funcție de concluzii vom putea pune obiective. În continuare, podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon. Sunt lucruri tangibile, la înjumătățire suntem la 3 puncte de locul 3 și mai sunt 4 meciuri din sezonul regulat. Nu s-a pierdut totul, nu suntem fără șanse. Suntem cu șanse reale la locul 3 și la Cupa României, având în vedere că vom juca sfertul și semifinala acasă. (…) Întotdeauna vom fi până la capăt cu antrenorul în funcție și îl vom sprijini cu ceea ce putem. Întotdeauna am încercat să construim tot contextul astfel încât antrenorul să se simtă sprijini”, a mai spus Rotaru.

Articolul precedentSondaj CURS: PNL și AUR, umăr la umăr la europarlamentare. Diana Șoșoacă pierde teren
Articolul următorS-a votat legea: Produse alimentare mai ieftine, aproape de expirarea valabilității. Se donează alimentele care nu se mai comercializează