Home Fără categorie Rotaru: Nu discut despre transferuri acum. Lui Ivan poate îi dau un...

Rotaru: Nu discut despre transferuri acum. Lui Ivan poate îi dau un salariu mai mare

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, spune că este prematur să discute despre posibile plecări de la echipă, în timp ce campionatul este în desfășurare. Omul de afaceri nu se pronunță asupra viitorului jucătorilor Alex Mitriță și Andrei Ivan, mai mult, nu exclude ca lui Ivan să îi propună un salariu mai mare.

 

În principiu, nu discut despre transferuri până la finalizarea sezonului. Nu putem, în acest moment, să ne axăm pe asta. Mai avem un meci foarte important cu Sepsi, sâmbătă aceasta. Mai avem, pe semne, un meci posibil de baraj.

Sunt două săptămâni în care nu putem să luăm în calcul despărțiri de jucători. Vom vedea ce se va întâmplă după terminarea sezonului (întrebat despre situația lui Mitriță, fiind – n.red). (…) Nu discut despre transferuri. Poate îi dau un salariu comparabil cu afară (lui Andrei Ivan – n.red.). Am citit declarația, nu a zis dacă se gândește. A zis că vrea să ia titlul cu Universitatea, vom vedea la vară ce va fi. Nu a zis <<Dom’le, vreau să plec>>. Am citit declarația chiar înainte să intru. Nu se pune problema. Din contră, e într-o revenire de formă, Andrei. Asta ne face doar să ne bucurăm. Un jucător care a debutat la 16 ani și ceva în Liga 1”, a declarat, pentru Fanatik.ro, Rotaru.