Rovinari: Băut, s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat și a prezentat un permis fals

Un tânăr din Rovinari riscă ani de închisoare după ce, băut fiind, s-a urcat la volanul unui autoturism neînmatriculat și a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals.

‘La data de 4 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au reținut pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 33 de ani, din orașul Rovinari, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și uz de fals.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 30 aprilie a.c., bărbatul ar fi condus, pe drumurile publice, un autovehicul neînmatriculat, având un permis de conducere fals și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului”, a transmis IPJ Gorj.

 

Foto arhivă