Rovinari – Gorj: Pericol public! Pe străzi, cu mașina, după cheful fiecăruia

Viața devine din ce în ce mai agitată la Rovinari, Gorj, micul oraș minier unde până și cauciucurile de la mașina Poliției Locale au fost înțepate, iar scandalurile ce vizează distribuirea unor substanțe interzise au ajuns de notorietate.

Mai nou, ”curajoșii” se plimbă cu mașina, la volan, pe străzile orașului, fie băuți, fie cu plăcuțe de înmatriculare false ori fără a deține permis de conducere.

La data de 30 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au identificat în trafic, un bărbat de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe strada 22 Decembrie 1989, din orașul Rovinari, care era neînmatriculat și avea montate plăcuțe de înmatriculare false.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false și conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Gorj.

La scurt timp…

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari, în urma cercetările desfășurate, au stabilit faptul că, în jurul orei 0500, un bărbat, de 31 de ani, din localitate, ar fi condus un autovehicul pe strada Florilor, fără a deține permis de conducere, producând un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul, pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere”, au anunțat polițiștii.