S-a spart buboiul! Consiliera lui Dragnea, dezvăluiri despre Tudorel Toader și Dăncilă

Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă, a răbufnit după ce Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, a relatat presiunile pe care Dragnea le-ar fi făcut pentru modificarea codurilor penale.

Aceasta a lansat acuzații dure, prin care a transmis că Tudorel Toader a avut interesele lui și a căutat să îl scoată pe președintele Iohannis din circuitul de numire al procurorilor.

Interesant este însă cum uită domnul Tudorel Toader vacanţa petrecută la Neptun împreună cu familia, alături de Liviu Dragnea. Şi mai uită cred şi despre rugăminţile fierbinţi pe care i le adresa lui Liviu Dragnea din 2017 până în 2019 fără încetare, ca PSD să o susţină pe Marieta Safta judecător la CCR. Ah, da şi mai uită şi despre discuţia privind scoaterea preşedintelui din circuitul de numire a procurorilor, în care Liviu Dragnea i-a spus că nu este de acord, dar el a promovat legile fix cu această formulare. Şi, cu siguranţă, uită şi de insistenţele la Viorica de a o salva pe doamna Safta atunci când a devenit incompatibilă şi a trebuit să demisioneze din minister. Şi da, a uitat şi cum domnia sa şi doamna Safta blocau toate actele normative ale Guvernului, toţi miniştrii Cabinetului fiind exasperaţi că nu primesc avize. Şi uită şi despre jignirile inacceptabile la adresa jurnaliştilor. Să nu mai punem la socoteală şi OUG cu dedicaţie prin care fiul său a devenit asistent universitar fără concurs. Ah, şi desigur Ordinul de ministru prin care se făcea notar ca să-şi aducă fiul de la „ţară” la oraş… Staţi că am pierdut şirul”, a arătat, pe realitateadinpsd.net, Anca Alexandrescu.

Fosta consilieră a făcut referire și la Viorica Dăncilă, cea care a confirmat parte din spusele lui Tudorel Toader:

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns cum cei doi <<actori>> rămaşi fără job politic încearcă în ultima perioadă să reintre în atenţia publică. (…) Dar Viorica oare ce îşi mai aminteşte? Hai că e interesant! (…) Cum s-a văzut cu ambasadorul SUA la UE să îi explice nedreptăţile din justiţie? Nu-şi aminteşte? (…) Sau poate îşi aminteşte de vacanţele la mare, la munte, când juca ping pong cu domnul preşedinte! Ah, nu-şi mai aminteşte!„.