S-au săturat de Pandurii! Lipsesc jucători de la antrenamente, iar David a dat bir cu fugiţii

Probleme peste alte probleme la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Formaţia se află pe ultimul loc în clasament, nu sunt perspective ale unei stabilităţi financiare şi, mai nou, jucătorii nu respectă programul echipei. Antrenorul Călin Cojocaru a anunţat într-o conferinţă de presă că doi fotbalişti sunt suspendaţi pentru meciul de sâmbătă cu Concordia Chiajna, iar un al treilea şi-a reziliat contractul din cauza abaterilor disciplinare.

Nichifor este suspendat pentru acest meci pe motive disciplinare, dar l-am suspendat noi, clubul. La fel şi Vişan. Eu nu accept indisciplina la echipă, indiferent de numele jucătorului. Vreau disciplină, iar cei doi au greşit. Lui David i se reziliază contractul pe motive disciplinare, iar ceilalţi nu vor juca în meciul de sâmbătă  şi se pregătesc separat de echipă”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Concret, Nichifor şi Vişan nu au participat la antrenamentele din weekend, în timp ce Ioan David a rămas în Bucureşti după meciul cu Rapid, anunţând ulterior că nu vrea să mai continue la Pandurii.