Sămânță de scandal în USR Gorj: Liderul de la Bălești vrea șef pe județ, nemulțumit de modul în care este condusă organizația

Președintele USR Bălești, Florin Papuc, a anunțat, duminică seara, că și-a propus să candideze pentru șefia USR-PLUS Gorj, arătând că lucrurile trebuie reașezate la nivel județean al alianței.

Intenționez să candidez la președinția filialei USR PLUS Gorj, la alegerile care vor avea loc la sfârșitul lunii iunie. Îmi doresc ca în Gorj USR PLUS să aibă o identitate proprie mult mai pronunțată. Din păcate, după alegeri nu am fost atât de vizibili pe cât ne-am fi dorit.
În momentul de față, pot spune că relația USR Gorj cu președinții din teritoriu nu mai există.
Este nevoie de o reîmprospătare in USR Gorj, este nevoie de un alt Birou Județean, care să aibă obiective clare și precise.
Decizia de a candida am luat-o la cerințele mai multor președinți de filială”, a transmis, pe pagina de socializare, Papuc.

O primă ”tamponare”

În urma mesajului, o poziționare cel puțin interesantă i-a aparținut liderului județean USR Marius Stroie, profesor de carieră susținut politic pentru funcția de inspector general-adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj. Acesta a reacționat la mesajul lui Papuc, întrebând cu o tentă ce poate fi interpretată drept voit retorică: De ce, Papuc, că nu ești director?”...
Rămâne de văzut dacă USR-istul de la Bălești încearcă doar să arate pisica liderilor de la Târgu Jiu sau în sânul organizației județene există cu adevărată o revoltă alimentată de practici politice și nu numai.