Şampania lui Dăncilă expiră. Romanescu anunţă că stadionul va fi inaugurat în octombrie

Autorităţile locale au primit garanţia alocării celor 2 milioane de euro necesare pentru finalizarea noului stadion. Anunţul a fost făcut, miercuri, de către primarul municipiului, Marcel Romanescu. Edilul a fost la Bucureşti alături de Raul Chiriac, director în cadrul Primăriei, şi a anunţat că a fost avizată documentația privind lucrările necesare pentru punerea în funcțiune a arenei. “Datorită soluțiilor funcționale și arhitecturale, obiectivul va constitui unul dintre complexurile sportive de referință din România și nu numai”, a declarat Romanescu. O altă veste bună este că pista a fost deja omologată de către Federația Internațională de Atletism, iar din acest moment se pot organiza competiții de nivel național și internațional. “Doresc să mulțumesc pentru implicare și sprijin în acest proiect domnului Paul Stănescu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, domnului secretar de stat Ionuț Gâdea, doamnei director general al Companiei Naționale de Investiții Irina Manuela Pătrășcoiu, domnului director al Companiei Naționale de Investiții Adrian Cefalan, domnului senator Florin Cârciumaru, domnului deputat Mihai Weber și domnului președinte al Consiliului Județean Gorj Cosmin Popescu”, a mai spus Romanescu.

Lucrările de amenajare exterioară vor dura aproximativ trei luni, stadionul urmând a fi funcţional, cel mai probabil, în octombrie 2018. Arena trebuia să fie gata din 2016, iar gorjenii au fost amăgiţi, în scop electoral, în nenumărate rânduri cu inaugurarea obiectivului. Ultima promisiune a fost făcută de premierul Viorica Dăncilă. Primul ministru le-a cerut pesediștilor gorjeni să pună șampania la rece, pentru că în luna iunie a acestui an va sărbători, alături de ei, inaugurarea.

Articolul precedentCEO: Ciurel nu se așteapta să i se facă statuie în companie și nici nu se vede în actuala echipă de conducere
Articolul următorAi cruciulițe pe parbriz? Riști amendă de mii de lei și talonul mașinii