Sârbă gorjenească la culesul viilor: Pandurii a tras cinci focuri în hora ligii secunde

Formația Pandurii Târgu Jiu a reușit să se impună în fața Ripensiei Timișoara 5-2 (2-1), într-un meci ce a contat pentru etapa a VIII a a ligii a doua. Prima repriză a fost una echilibrată, gazdele reușind să intre în avantaj la cabine grație unui gol marcat în minutul 45 de Nshiah. Trebuie remarcată faza primului gol, execuția lui Tudoran nefiind la îndemâna tutoror celor care își spun fotbaliști. Cea de-a doua repriză a fost la dispoziția jucătorilor gazdă, iar golurile au venit conform cursului jocului, Nshiah ’56, Blejdea ’67 și Pîrvulescu ’87 asigurând o victorie frumoasă echipei Pandurii. Brînzan (Pandurii) și Toma (Ripensia) au văzut roșu în minutul 59, după ce s-au lovit reciproc. Pîrvulescu a mai trimis o dată mingea în poartă, min. 62, dar golul nu a fost validat pe motiv de fault. De remarcat debutul juniorului Ovidiu Rasoveanu. Acesta, la doar 16 ani, a intrat în locul lui Pîrvulescu în minutul 89. Antrenorul Adrian Bogoi s-a declarat mulțumit de atac, nemulțumit de apărare. Acesta invită la moderație, reamintind că are antrenează o echipă foarte tânără.. Etapa viitoare, Pandurii se deplasează la Timișoara, unde va întâlni Poli, din localitate. Deplasarea din Banat poate fi una productivă pentru gorjeni, echipa gazdă scăldându-se în ape tulburi. Golurile:

min. 19 – Tudoran îl execută pe portarul oaspeților, Rădulescu, cu un șut din colul dreapta al careulului de 16 metrei

min. 45 – Nshiah duce Pandurii în avantaj înainte de pauză. Acesta pătrunde în careu și înscrie  din unghi cu un șut la colțul lung.

min.56 – aceleași Nishiah marchează din interiorul careului  de 16 metri

min. 67 – Blejdea, nou intrat, majorează scorul, excelent servit de Tudoran

min. 87 – Pîrvulescu își trece numele pe lista marcatorilor după ce insistă la o minge

Pandurii: M. Cotolan – N. Cotolan, D.Ciobanu, Konate, Vasilescu, Raiciu, Brînzan (cpt.), Trancă, Tudoran (Patrik Popescu ’78), Pîrvulescu (Rasoveanu ’89), Nshiah (Blejdea ’62): Rezerve: Sălăjan – Dănescu, Măicăneanu, Rasoveanu, Dănescu, R. Gheorghe, Blejdea, P. Popescu; Antrenori: Adrian Bogoi și Dorian Gugu  

Galerie foto: