Scandal! Administratorul Primăriei Rovinari, acuzat că a sustras curent electric din rețeaua de iluminat public a orașului

Scandal la Rovinari în urma unor relatări ale lui Laurențiu Chivu, fost viceprimar al orașului. Acesta cere demisia administratorului public al Primăriei Rovinari, Gabriel Crăc,  pentru ”abuz în serviciu, sustragere de energie electrică din iluminatul public, factură achitată din iluminatul public”.

Trebuie precizat, administratorul este fratele cumnatului primarului orașului, Robert Filip.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Sâmbătă, 3 septembrie, Chivu a identificat un branșament ilegal la un tablou electric de la Casa de Cultură, iar de aici un cablu lung de aproximativ 50 de metri care ajungea la un imobil de pe strada Prieteniei.

Este construcția familiei Crăc, unde se realizează un spațiu comercial. Cablul alimenta o triplă, iar în ea o bormașină și o filetantă. Au fost sesizate organele abilitate, Poliția Rovinari, CEZ. S-au făcut măsurători, fotografii. Se efectuează cercetări într-un dosar pentru sustragere de energie. Din câte știu, administratorul public Crăc ar fi declarat că soția ar fi făcut cerere la Primăria Rovinari și i s-a aprobat să ia curent din iluminatul public. PRIMĂRIA ROVINARI NU VINDE ENERGIE ELECTRICĂ! Dacă e așa, câți kilovați a vândut? La ce preț?”, se întreabă fostul vice.

CERE DEMISIA ADMINISTRATORULUI PUBLIC

 

Solicit public domnului Crăc Gabriel, DEMISIA din funcția de Administrator Public al Primăriei Rovinari, pentru abuz în serviciu, sustragere de energie electrică din iluminatul public, factură achitată din banii rovinărenilor”, mai transmite Chivu.

 

Revenim cu date din partea autorităților imediat ce se pot fi oferite minime concluzii preliminare în caz.

 

IMAGINI:

 

Tabloul electric de la Casa de Cultură și branșamentul reclamat 

 

POZIȚIONAREA LUI CHIVU PE FACEBOOK

 

 

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Accident! S-a izbit cu mașina de un cap de pod
Articolul următorMinistrul Educației: Directorii care nu primesc bunicii şi părinţii alături de elevi vor fi cercetaţi disciplinar