Scandal! Balamuc sexual, nu secție de spital! Bolnavii de la ”Psihiatrie” se iubesc printre gratii

Este scandal monstru la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. O filmare efectuată anul trecut de fiica managerului Gigel Capotă arată cum mai mulţi bolnavi aproape goi se mângâie şi se sărută. Fiica lui Capotă lucrează ca referent pe secție și, imediat ce s-a aflat de existența filmului, o comisie a mers și a făcut cercetări. Ca măsuri imediate, șeful secției, dr. Gabriela Pătrășcoiu, a fost destituit, iar asistenta șefă a fost transferată la Cardiologie. Ca o primă măsură, a mai fost montat un rând de grilaj între femei și bărbați.

”Vă informez că la secția respectivă ne-am deplasat întregul comitet director, am adunat toată secția, în frunte cu șefa de secție, cu asistenta șefă și cu întreg personalul, și le-am pus în vedere că nu este normal în timpul programului de lucru și conform atribuțiilor pe care le au să accepte sau să se facă că nu văd asemenea fenomene care se întâmplă. Totodată, am luat măsura destituirii șefului de secție, având în vedere mai multe aspecte pe care le avem, și vor fi sesizări, dacă este cazul. Am auzit că ne-a dat în judecată. O să ne prezentăm când va fi judecata”, a declarat Gigel Capotă, directorul spitalului.

Medicul Gabriela Pătrășcoiu a declarat ziariștilor că era în concediu când a fost înregistrat filmulețul și că toate evenimentele i-au fost aduse la cunoștință după 5 luni de zile. Mai mult, aceasta a precizat că medicul care era în perioada respectivă responsabil de secție  a fost promovat în locul ei.

 

Articolul precedentȘi Gorjul este prezent: Polițiștii, lucrătorii din penitenciare și rezerviștii protestează la București
Articolul următorCSM Târgu Jiu are director! Bălăeț a trecut interviul