Scandal la PSD! Social-democrații au exclus un deputat bănuit că a întreținut relații sexuale cu un minor

Cutremur în Partidul Social Democrat. Social-democrații au transmis, sâmbătă, că deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu a fost exclus din partid, fără să precizeze motivele acestei decizii luate în regim de urgență. La scurt timp, ziarul ”Gândul” a publicat imagini în care alesul PSD ar apărea în ipostaze intime alături de un băiat, minor, se presupune.

ANUNȚUL PSD DE SÂMBĂTĂ DUPĂ-AMIAZĂ:

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”. 

CE A SPUS BĂLĂȘOIU PENTRU ”GÂNDUL”

Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc!”, a spus deputatul, întrebat fiind cum comentează decizia partidului și dacă a întreținut relații sexuale cu minori.

CINE ESTE ALESUL VOTAT PE LISTELE PSD ARGEȘ

 

Aurel Bălășoiu s-a născut pe 24 februarie 1960, în comuna Rociu, județul Argeș. A condus localitatea sa natală, ca primar, din 2004 până în 2020, când a devenit deputat din partea PSD. Este căsătorit și are un băiat. De altfel, fiul său a preluat funcția de primar după ce tatăl său a devenit deputat.

FOTO – AUREL BĂLĂȘOIU

 

IMAGINI ”GÂNDUL”: