Scandal la social-democrați! Bătaie între câteva membre ale PSD, în curtea partidului

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan (foto principal) a fost transportată, vineri seara, la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj Napoca, cu mai multe răni, după ce ar fi agresate de colege din partid, transmite presa locală clujeană.
Din ce se vehiculează, totul s-a petrecut la în curtea sediului PSD Cluj Napoca, organizația municipală, iar agresoare ar fi fost trei femei, și anume, Angela Sacaliș – președintele organizației municipale, Evelina Milea – președintele organizației de tineret a PSD Cluj Napoca, și Luiza Neagu – consiliera lui Vasile Dîncu (ultimele două fiind cele care ar fi împins victima).

Am picat în fața partidului. Nu am intrat în partid. Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu și le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Fumau ca turcoaicele înăuntru. Și le-am spus să nu își bată joc de munca altora. Atunci Sacaliș a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spațiul public. Sacaliș mi-a să o f** pe mama și pe Aurelia Cristea cu legea ei. Sacaliș a venit și a sărit pe mine și avea niște teniși în picioare și mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reușit să ma trag și atunci Sacaliș a revenit și m-a împins și am căzut, și m-am lovit la cap. Îmi e foarte rău și am o senzație de vomă… Au venit și polițiștii și cei de la cei de la SMURD” a declarat consiliera PSD pentru Foaia Transilvană.

COMUNICAT IPJ CLUJ:

În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliția municipiului Cluj Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioară situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei. Starea conflictuală a fost aplanată, iar polițiștii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unității de poliție. Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, au transmis polițiștii.

 

 

ELE AR FI AGRESOARELE:

 

ANGELA SALCALIȘ 

 

EVELINA MILEA

 

LUIZA NEAGU

 

 

Articolul precedentGorj: Un bărbat a murit în timp ce se afla la furat
Articolul următorDelir la Moscova! Se cere anexarea Istanbulului și a altor zone din Turcia: Mulțumim lui Dumnezeu pentru criză!