Scandal! S-au pus la cale arestări în biroul șefului PSD Gorj?

Reținerea lui Marin Condescu din 2013 ar fi fost comandată din biroul fostului președinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, lider PSD la acel moment. Omul care conduce din umbră echipa Pandurii a declarat recent, la Gorj TV, că Florin Cîrciumaru, fost primar şi senator, l-a avertizat că va fi arestat şi i-a dezvăluit că strategia a fost pusă la punct în cel mai important birou din Consiliul Județean.

Călinoiu recunoaște că nu şi-l dorea pe Condescu la echipa de fotbal, dar neagă ferm acuzațiile acestuia. Mai mult, spune că Florin Cârciumaru vrea să-l scoată ţap ispăşitor.

Sunt aiureli totale, la mine în birou nu au fost discutate niciodată probleme legate de libertatea unui om sau a celuilalt. Nu-mi stă în caracter, dar hoţii strigă hoţii. Ar trebui să lase lucrurile în plata Domnului. Nu a venit niciodată o sarcină de sus impusă.  Eu am spus lucrurile clar, direct. Probabil, domnul Condescu s-a simţit cu musca pe căciulă. Eu am vorbit despre activitatea domnului Condescu pe faţă, direct, fără ocolişuri. Eu am spus foarte clar că Marin Condescu nu avea ce să caute să ia echipa de fotbal, nici după asta. Cei care i-au dat-o, acum plătesc”, a declarat, la Radio Infinit, Călinoiu.