Școlile din Târgu Jiu intră ”în rândul lumii”

Primăria Târgu Jiu continuă investițiile în unitățile de învățământ din localitate. Școla Gimnazială ”Constantin Brâncuși” a prezentat pe pagina de facebook ”noutățile” cu care instituția a așteptat elevii în semestrul II.

  •  dotarea cu mobilier adecvat a spațiului destinat programului ”Școală după școală”
  • modernizarea laboratorului de informatică și a laboratorului de fizică
  • existența unui calculator conectat la internet, a unui videoproiector și a unui aparat de aer condiționat în fiecare sală de clasă
  • 6 table inteligente montate în sălile de curs aferente claselor a VII a și a VIII a

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a salutat modul în care au fost investite sumele oferite de autoritatea locală și a dat asigurări că va fi preocupat în continuare pentru a fi asigurate condiții bune de studiu elevilor.

”Investim în educație, investim în viitor, iar o educație de calitate le va oferi copiilor noștri acea bază de care au nevoie și lăsa, la rândul lor, generațiilor ce vor urma un oraș cu care se pot mândri. Învățământul este o prioritate, și de aceea, vom face tot ce ne stă în putere ca în municipiul Târgu Jiu unitățile școlare să beneficieze de tot ceea ce este necesar pentru asigurarea unui act educațional de calitate. Am derulat, în anul 2018, o serie de investiții deosebit de importante, iar astăzi vedem rezultatele… Lucrurile nu se opresc aici. Vom continua investițiile și anul acesta, în toate unitățile de învățământ din Târgu Jiu. Este vorba de sume importante ai căror beneficiari sunt copiii noștri. Ei merită un viitor mai bun”, a punctat, la rându-i, Romanescu.

Articolul precedentNicolae Mischie va avea bust la Universitatea ”Constantin Brâncuși”
Articolul următorPeste limita suportabilității! Nămol, în loc de apă, la robinetele rovinărenilor