Se ascut colţii în PSD. Weber îl temperează pe Adi Tudor, îi cere mai multă maturitate politică

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, aşteaptă mai multă maturitate din partea viceprimarului Adrian Tudor. Weber a declarat, la Radio Infinit, că Tudor este un tânăr cu mult potenţial, dar se poate pierde dacă nu urmează linia partidului. Spusele deputatului vin în contextul în care “vicele” a criticat iminenta “debarcare” a lui Florin Cârciumaru din fruntea organizaţiei judeţene. Cel mai probabil, Weber va prelua frâiele formaţiunii politice, din toamnă, asta deşi Tudor încă îl consideră pe fostul primar “locomotiva partidului”.

“Adi Tudor este un tânăr cu mult potenţial, pe care eu îl sprijin şi chiar vreau să fie măsurat, alături de alte persoane, într-un sondaj privind Primăria Târgu-Jiului, dar el a dat dovadă de o lipsă de maturitate politică când a ieşit, pentru că a ieşit să comenteze bune, rele, sau erijat într-un susţinător sau nu al lui Florin Cârciumaru, pe baza declaraţiilor făcute de preşedintele organizaţiei. Nu dă bine, chiar să vii şi să spui, în condiţiile în care Florin Cârciumaru este preşedintele organizaţiei, este naşul lui, se ştie că e o legătură între ei. Chiar nu dă bine, să vii, să critici sau să susţii anumite declaraţii. Adi Tudor nu poate decât să vorbească despre organizaţia de la Târgu Jiu. Probabil că are oarecare temeri, v-am zis, încă o dată, este foarte activ, plin de energie, dar energia aia trebuie canalizată pe o direcţie bună. Dacă nu mergi pe o linie pe care merge partidul, te pierzi şi nu are niciun rost”, a afirmat Mihai Weber.

Preşedintele executiv al PSD Gorj estimează că 7-8 persoane vor fi propuse pentru un sondaj intern în ceea ce piveşte alegerile din 2020. Weber a declarat că rezultatul sondajului va fi respectat, chiar dacă viitorul candidat la Primărie este “din Jamaica”.

 

Articolul precedentBogoi: Am primit asigurări că problemele vor fi rezolvate pe sfârşitul campionatului
Articolul următorAmenzile, plătite la jumătate în 15 zile, nu în 48 de ore