Se confirmă! Antrenorul italian Walter Zenga a fost contactat de Adrian Mititelu

Team manager-ul echipei FC U Craiova, Eduard Zelgin, a confirmat interesul patronului Adrian Mititelu pentru o colaborare cu antrenorul italian Walter Zenga.

Într-adevăr, a fost o discuție cu Walter Zenga, după ce numele lui a fost propus patronului. Am luat legătura cu el pentru a stabili anumite lucruri legate de o posibilă colaborare. Walter și-a arătat disponibilitatea de a avea o discuție de principiu.

Nu s-a pus în nicio secundă problema să vină cu anumite condiții legate de staff, din contră. A spus că îi este foarte ușor să lucreze cu antrenorii pe care îi avem acum, pentru că aceștia cunosc situația și jucătorii. Nu a fost nicio pretenție importantă. A fost interesat de baza de pregătire, de condiții, de obiectiv, de o durată a contractului, dar nicio secundă de staff. Ultimul lucru pe care l-a subliniat a fost salariul.

Așa cum a fost propus Walter Zenga, mai sunt și alte nume. Dar patronul vrea să ia decizia potrivită în numirea noului antrenor, mai ales că echipa traversează un moment greu.

Astfel de știri destabilizează și mai rău atmosfera și relația dintre FCU și suporterii pe care ne dorim să îi avem alături în număr cât mai mare, mai ales că urmează un program foarte greu”, a declarat Zelgin, potrivit GSP.