Se întâmplă în România: Beți criță, au plecat de pe ogor, cu tractorul cu plug, la mall

Doi bărbați dintr-o comună din județul Iași au mers la mall, în municipiul Iași, cu tractorul cu plug. Șoferii din parcarea centrului comercial au rămas înmărmuriți când i-au văzut, iar paznicul a anunțat poliția. Lucrătorii MAI au stabilit că plimbăreții erau băuți. Totodată, cel care a condus nu deține permis de conducere.

Cel care a condus se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de <<aventuri>>, Iulian Coteţ. Pentru a-şi face curaj, cei doi au început să consume alcool la un bar din Bosia, în jurul orei 19, apoi pe la ora 22 au pornit spre Iaşi. Au reuşit să între cu tractorul prin barieră apoi au parcat utilajul. Cei doi au mers să se distreze: au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu.

În jurul orei 24, un paznic de la Mall a sunat la poliţie, iar o patrulă a oprit <<echipajul>> tractorului chiar când voiau să plece. Poliţiştii au stabilit că Bejenaru nu avea permis de conducere şi era mort de beat: 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar amicul său era la fel de criţă. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului”, precizează jurnaliștii de la Ziar de Iași.

Articolul precedentMihai Rotaru: Jucătorii au dezamăgit! Sunt supărat. Noi vrem să creștem campioni
Articolul următorAccident! Trafic blocat în Defileul Jiului. O persoană a fost rănită