Semnat și parafat! Bază sportivă modernă la Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat vineri că a fost emis Ordinul de Ministru pentru realizarea unei baze sportive de tip 1 în zona Debarcader, pe strada Tineretului. Edilul-șef a subliniat că investiția este destinată atât uzului instituției de învățământ, cât și comunității.

Așa cum am anunțat încă din luna august a anului trecut, în colaborare cu Universitatea Constantin Brâncuși, unde am lucrat și intenționez să mă întorc în viitor, urmează să construim o bază sportivă modernă, de mari dimensiuni. Și nu ne oprim aici. Avem un proiect care prevede un bazin de înot, tot în această zonă. Vă reamintesc, și lângă Stadionul Municipal construim un bazin acoperit’‘, a arătat primarul Romanescu.

Proiectul municipalității și al Universității se va concretiza într-o bază sportivă ce va cuprinde un teren de fotbal cu dimensiuni omologate de FIFA și UEFA, 105 m x 68 m, iar alături va fi amenajat un teren mai mai mic, 20 m x 40 m, suprafață pe care vor fi trasate terenuri pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis. Terenul principal va beneficia de nocturnă și tribune cu o capacitate de 500 de locuri. Vor exista vestiare și o parcare. Investiția este de 1,6 milioane de euro și va fi realizată prin Compania Națională de Investiții.