Senator de Gorj: Unii de la PNL strigă că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile

Senatorul PSD Cristi Rujan, fost prefect de Gorj, a transmis un mesaj plin cu ironii la adresa liberalilor după alegerile din 9 iunie și poziționarea unor membri ai PNL în urma aflării rezultatelor.

 

Bobiță, Dorele… ați pierdut!
Constat că există o virulentă manifestare a penibilului la unii din PNL, care strigă cât îi țin plămânii că au fost furați de prefectul PNL, cel care a organizat alegerile în Gorj, de reprezentanții PNL în secțiile de votare care au semnat procesele-verbale, de judecătorii, procurorii, avocații și consilierii juridici care au fost președinți și locțiitori în secțiile de votare și la circumscripții, de STS cu tabletele sale, de cei care au pus mâna pe „ochiul dracului” și nu s-au ținut de cuvânt, de hârtia buletinelor de vot care nu era de calitate, de sigla PNL de pe buletinele de vot care nu era color, de AEP care nu a fost de acord să tipărească fotografia proclamagiului de la Padeș pe buletinele de vot, ca să-l vadă norodul în toată splendoarea vanității sale.
Nu PSD este cauza afecțiunii voastre, ci propria voastră reprezentare deformată, în sens augmentativ, a valorii pe care o aveți.
Există tratamente și terapii specifice ale acestor stări de tulburări anxioase generate de șocuri posttraumatice.
Vă ajutăm cu maximă compasiune!”, a scris, pe pagina de socializare, Rujan. 
Articolul precedentGorj: A fost cutremur după vijelii și grindină
Articolul următorGorj: Le-au spart ”afacerea”! Trei persoane încătușate și marfă, în valoare de un milion de lei, confiscată