Senatorul PSD Rujan este convins că Romanescu va mai câștiga un mandat: A avut capacitatea să activeze foarte multe axe de finanțare

Marcel Romanescu are toate calitățile necesare pentru a rămâne primarul municipiului Târgu Jiu, transmite senatorul Cristi Rujan, fost lider municipal al social-democraților.
Acesta spune că argumentele sunt de partea actualului edil în 2024. Parlamentarul PSD a declarat că este un liant între partid și nouă echipă creată odată cu “transferurile” de la PNL.

Marcel Romanescu are, pe de o parte, dacă analizăm retrospectiv, două bătălii câștigate, foarte importante la nivelul municipiului Târgu-Jiu. A putut și a avut această calitate de a coagula energii și a creat echipe care au avut rezultate remarcabile din acest punct de vedere, chiar împotriva Partidul Social Democrat. Are o determinare și o dinamică destul de importantă, adică poate să genereze o efervescență în preajma debutului campaniei electorale, dar și până atunci are capacitatea să organizeze oamenii. A demonstrat că a avut capacitatea ca împreună cu cei din Primărie să activeze foarte multe axe de finanțare pentru diverse proiecte și să operaționalizeze activitatea societății Edilitara. Sunt foarte multe proiecte în desfășurare, care, bineînțeles, vor fi finalizate. Eu am declarat și anterior faptul că atunci când se creionează, când se cristalizează candidatul Partidului Social Democrat, eu voi fi cel care va milita pentru ca acesta să își asume obiectivul de a câștiga alegerile și să o facă prin acele modalități pe care le consideră oportune, împreună cu o echipă nouă”, a spus Rujan la Radio Infinit.

Articolul precedentGorj: Amenzi la cabinete medicale pentru lipsa curățeniei. Într-un caz nu exista nici autorizație sanitară
Articolul următorTârgu Jiu: Eveniment! Maia Morgenstern joacă într-o premieră națională a Teatrului ”Elvira Godeanu”