Sfântul gropar Cîrciumaru nu îi răspunde fățiș lui Iordache și ne anunță că pleacă

Ca aproape de fiecare dată, senatorul Cîrciumaru adoptă poziția înțeleptului de serviciu, a omului împăciuitor ce vrea liniște și pace, în vreme ce în sptatele cortinei urzește planuri diabolice. Nu vrea să fie responsabil de nimic urât și neelegant, fostul primar al Târgu Jiului lucrează mai întodteauna prin alții. Și nu prea rămâne dator nimănui, ba chiar plătește ”cu dărnicie” dobânzi uriașe.

Deşi în cadrul PSD Gorj colegii de partid îşi poartă sâmbetele, iar aliaţii de la ALDE i-au atacat pe social democraţii din judeţ, fostul primar spune că în cadrul organizaţiei lucrurile sunt limpezi ca lacrima. Vor avea loc alegeri, iar Mihai Weber şi Cosmin Popescu vor forma noua conducere. La PSD se lucrează intens şi în armonie, iar Cârciumaru este gata, din nou, să renunţe la funcţia de preşedinte.

“Eu cred că în cadrul organizaţiei lucrurile s-au lămurit. În momentul de faţă, cu mici excepţii, este liniştite şi per ansamblu organizaţia îşi vede de activitatea politică. Vor fi cât de curând alegeri la nivel de organizaţie judeţeană, dacă nu în acest an, sigur în prima lună din 2019. Organizaţia judeţeană trebuie să se pregătească pentru europarlamentare. Nu voi mai candida pentru un nou mandat, dar îl voi susţine pe domnul Mihai Weber pentru această funcţie şi pe domnul Cosmin Popescu pentru funcţia de preşedinte executiv”, a declarat Cîrciumaru.

Cîrciumaru a evitat să-i răspundă vicepreşedintelui ALDE Gorj, Ion Iordache, după ce fostul primar de la Turceni l-a numit pe senator “groparul judeţului Gorj”.  Deşi are ştate vechi în politică, liderul PSD a admis că nu a fost până acum criticat de colegii de alianţă.

“Nu vreau să comentez. În viaţa politică a judeţului Gorj, fiecare avem locul nostru. Oamenii ştiu despre fiecare ce am făcut bine şi ce am făcut rău.  Organizaţia PSD Gorj şi liderii ei au fost atacaţi vehement de-a lungul anilor de toate partidele, dar totul se întâmpla atunci când noi eram la putere şi celalalte în opoziţie sau invers. Şi astăzi, după ani şi ani de critici, tot noi suntem organizaţia cea mai puternică de la Gorj. Este de neimaginat că poţi să fii atacat de o organizaţie cu care constitui, la ora actuală, o alianţă care guvernează”, a mai spus Cîrciumaru.