Sfârștul nu-i aici… A făcut banner cu ”Tataie de la Pandurii”, să îl țină pentru totdeauna în peluză

Generația tânără a suporterilor echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu crede în viitorul acestui club, chiar și în această perioadă plină de incertitudini, și caută să ducă mai departe devotamentul înaintașilor față de culorile alb-albastre. În viață, dar și după moarte, Valeriu Andronache a rămas un reper pentru fragezii susținători ai echipei fanion a Gorjului. I-a impresionat cu dăruirea sa, atașament care a însemnat timp, bani și multă, multă pasiune. Nu poți să uiți un om trecut de 80 de ani alături de care ai făcut deplasări, ai stat în peluză și ai cântat două ceasuri. Nu ai cum să îl uiți pe Valeriu Andronache, domnul care, deseori, te lua la povești și îți explica ce este bine și ce nu.

Iar în lumea lor, a suporterilor din peluză, recunoștința și camaradenia sunt bătute pe viață în legăminte nescrise, nespuse, dar pecetluite în inimi.

Ionuț Cătălin Găvan, la cei 21 de ani ai săi, are ani buni de umblat prin țară după Pandurii. Echipa de fotbal face parte din existența sa. Oricând, și fără reținere, ar urma-o. Și la județ. Tot Pandurii este, poate fi doar un nou început de drum, dispus să îl parcurgă demn și încrezător. Zilele trecute, tânărul suporter a comandat un banner prin care să îl țintuiască pentru totdeauna pe Valeriu Andronache lângă echipa favorită, în peluză. Va fi acolo, prin gândul și fapta unui fost camarad.

 

Un mic gest de respect față de domnul Andronache, care a rămas alături de mine și de echipa noastră. Domnul Andronache a fost și va rămâne colegul meu de deplasări. Am realizat acest banner pentru că nu pot să nu-l știu lângă noi în peleuză, de unde să susținem echipa. Chiar dacă acum e acolo sus, ne rămâne alături. E prezent”, ne-a spus Ionuț.