Și-a făcut valiza, pleacă Iordache și de la PNL? Deputat: La București a spus că merge la AUR

Fost șef la ALDE Gorj, trecut în vizită și pe la PSD, devenit voluntar în echipa lui Ludovic Orban de la Forța Dreptei, actualul președinte al PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, ar putea ajunge la AUR în viitorul apropiat.
După ce s-a vehiculat că omul cu foarte mulți bani de la Turceni ar avea influențe în filiala de la Gorj a partidului lui George Simion, deputatul PNL Dan Vîlceanu spune că Iordache a transmis într-o ședință de la București că va merge la AUR dacă nu i se satisfac anumite pretenții.
Reamintim, speculații pe tema plecării de la liberali s-au mai făcut, în condițiile în care sute de membri PNL i-au întors spatele senatorului și au părăsit partidul.

Am avut o întâlnire la Vila Lac, de curând, înainte de începerea sesiunii parlamentare, și, și acolo, spunea același lucru: că dacă nu i se satisfac dorințele, pleacă la AUR. Nu știu exact ce doleanțe a avut dânsul. Probabil legate de funcții, unde poate face numiri politice. Dar, într-adevăr, a spus colegilor că pleacă la AUR”, a declarat, la Radio Infinit, Dan Vîlceanu.

 

Chestionat pe subiect, latifundiarul de la Turceni a spus jurnaliștilor că sunt glume lansate de cei ce se îngrijorează de faptul că echipa sa este apreciată în județ.
Articolul precedentUn doljean a dat lovitura la 6/49. Cu 14,5 lei a câștigat aproape 3 milioane de euro
Articolul următorAtenție, seniori! Bani mai mulți în luna octombrie pentru cei cu pensii de maximum 3.000 de lei