Simion – AUR: Diana Șoșacă ar putea candida la președinția României. Eu nu am acest scop politic

George Simion, co-preşedinte AUR,  a anunțat duminică, la o televiziune națională, că nu și-a fixat drept scop politic președinția României. Totuși, acesta a precizat că dacă nu se găsesc oameni mai buni, atunci el nu va refuza să intre în această luptă. Totodată, liderul AUR o vede pe Diana Şoşoacă un posibil candidat la alegerile prezidențiale.

Nu, în momentul ăsta nu iau în calcul. (…) Nu este scopul meu politic să ajung preşedintele României. Dacă nu se vor găsi alţi oameni mai buni, pe care noi îi căutăm şi încercăm să-i îndemnăm, să-i împingem de la spate, să le facem reclamă, să îi propunem ca nume, dacă nu se vor găsi oameni dispuşi să intre în luptă, cu siguranţă eu nu refuz o luptă, oricât o fi de grea”, a declarat, la Prima TV, Simion.

Șoșoacă, a fi sa nu candidat…

Dianei mulţi i-au şoptit din jurul ei <<Tu o să fii noul preşedinte al României, tu trebuie să fii acolo>>. S-ar putea să fie candidat. (…) Din jurul prietenilor pe care îi are. Nu cred în fiabilitatea unei astfel de idei, dar fiecare se poate lăsa convins de cei din jur”, a mai spus co-președintele AUR.