Simion candidează la alegerile prezidențiale. Ce a transmis liderul AUR

Consiliul Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă, 15 iunie, cu unanimitate de voturi, ca președintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcția de președinte al României.

 

”După ce a devenit clar pentru toată lumea că România este un stat capturat în care nu există viață democratică, iar liderii providențiali pe care îi așteptam nu au de unde să apară, am luat decizia de a-mi depune candidatura pentru funcția de Președinte al României.

Îi văd pe contracandidații mei: obosiți și blazați. Nu au ce oferi românilor! Îmi propun să fiu, prin contrast, un președinte tânăr și energic, care să lucreze 24/24 pentru poporul său.

Renașterea speranței este singura care poate reconstrui Țara!

Simbolic, porțile Cotroceniului trebuie deschise. Și le voi deschide efectiv, cum am făcut-o și cu alte instituții, la care fiecare român să aibă acces. Un președinte care nu este pornit de la talpa Țării nu poate înțelege durerile oamenilor. Iar mare parte din Țară este în suferință. Voi cere părerea înțelepților acestei țări, voi aduna profesioniștii și mă voi consulta cu poporul meu, și în campanie, dar și ca Președinte”, a transmis Simion.

Articolul precedentSurse media: CSU Craiova transferă atacanți din Costa Rica și Cuba
Articolul următorGorj: De la cârciumă, în arest. A strâns de gât un consătean