Sorinel Boza vrea senator de Gorj: Sigur vom face treabă bună pentru acest județ

Sorinel Boza, fostul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO), poate obţine un post de senator din partea PMP. Organizația județeană a popularilor a depus listele pentru alegerile parlamentare.

Nicolae Daviţoiu (Camera Deputaţilor) şi Sorinel Boza (Senat) sunt pe primele poziții.

Ne-am întâlnit și cu președintele de la nivel central al partidului, domnul Eugen Tomac, care mi-a prezentat exact direcția pe care partidul va merge și acesta a fost momentul în care m-am decis că vin alături de echipa PMP. Am zis da și după o discuție cu familia, pentru că nu e ușor să iei o astfel de decizie. Vin cu inima deschisă și sunt sigur că împreună cu Nicolae Davițoiu vom face multă treabă bună pentru acest județ”, a precizat Boza.

Pe de altă parte, Nicolae Daviţoiu, a declarat că fostul şef de la CEO este un bun profesionist, apreciat de oameni, care nu a mai făcut politică. Calculele PMP sunt simple. Dacă rezultatele de la locale se menţin, PSD va obţine, cu certitudine, un post de senator. Cea de-a doua poziţie de la Gorj, poate reveni popularilor, dacă PNL nu depăşeşte 30%, iar PMP obţine rezultate similare ca la ultimele alegeri.

1 COMENTARIU

Comments are closed.