Strategii pentru ”locale”: Weber a prezentat primul candidat de calibru al PSD Gorj

Mihai Weber, liderul social-democraților gorjeni, a anunțat că  Partidul Social Democrat Gorj  va merge tot pe mâna actualului președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, la viitoarele alegeri ce vizează funcția în cauză, care vor fi unele nominale. Totodată, șeful organizație județene a PSD a precizat că a fost demarat uin nou sondaj în urma căruia o să fie desemnat candidatul partidului pentru Primăria municipiului Târgu Jiu.

”Trebuie să ţinem cont să aducem acea schimbare, trebuie să ne îndreptăm către români, și modalitatea de a te exprima în cel mai democratic mod este votul. Este normal să fie un singur tur, pentru că în turul doi se fac înțelegeri așa cum am zis, diverse discuții, diverse trocuri și nu este normal. Existând al doilea tur, înseamnă cheltuieli ce nu își au locul într-un scrutin electoral. Haideți să închidem anumite speculații, Cosmin Popescu va fi candidatul Gorjului la Consiliul Județean”, a declarat, la Radio Infinit, președintele PSD Gorj.

Weber nu a vrut să prezinte social-democrații incluși în sondajul pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ, dar a dat asigurări că în două-trei săptămâni o să fie rezultate concrete.

”Bănuiesc că în două-trei săptămâni ar trebui să fie gata. Și noi suntem nerăbdători să vedem care persoană are cele mai mari șanse să ocupe poziția de primar și, încă o dată, energiile se vor concentra, dând la o parte orice supărare, orice frustrare pe care o persoană le are, dăm la o parte pentru că este nevoie de construcție și e nevoie de o altă abordare și a ideologiei, și a viitorului partidului, și a viitorului Gorjului, până la urmă, al Târgu Jiului”, a mai spus deputatul.