Sunt căutați: Au dispărut de la domiciliu

Poliţiştii gorjeni au dat în urmărire naţională o adolescentă de 16 ani, din Târgu Jiu. Mama sa, în vârtă de 38 de ani, a sesizat joi autoritățile că fiica ei, Popescu Maria-Daniela, a plecat voluntar de acasă în urmă cu o zi și nu a mai revenit.

Semnalmente:

înălțime 1,55 m; constituție astenică, greutate aproximativ 45 de kg, ten alb, ochi căprui, păr blond șuvițat, față ovală. La data plecării era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, geacă de făș galbenă, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă, cu imprimeu negru.

Tot joi, 7 februarie, polițiști din Motru au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat de 73 de ani, din localitate. O femeie a reclamat că soțul ei a plecat spre o unitate medicală din Târgu Jiu și nu a mai revenit.

Semnalmente:

înălțime 1,60; constituție astenică, greutate 60-65 kg, ten alb, ochi căprui, păr tuns scurt alb, cu început de calviție în părțile laterale. La data plecăriiera îmbrăcat în bulgi albaștru-închis, geacă de fâș albastru cu verde, în piciare avea pantofi de culoare neagră, iar pe cap o șapcă tip sport albastră.

Cine poate da relațații este rugat să sune imediat la 112.

Articolul precedentSfidare: Buget IMENS pentru finanțarea partidelor
Articolul următorS-a semnat! Finanțare de 5 milioane de euro pentru Târgu Jiu