Sunt tensiuni în PSD, Weber vrea să pară stăpân pe situație: Mă lasă rece aceste declarații

Pesediştii gorjeni sunt departe de a-şi fi așezat apele, un nou episod al orgoliilor consumându-se la sfârşit de săptămână. Social-democraţii evită să avanseze un nume cert pentru fotoliul de primar, deşi Ciprian Florescu părea favorit pentru alegerile locale din 2020. Întâlnirea mult aşteptată între liderii organizaţiiilor municipale şi judeţene a fost una cu planuri, verdictul fiind amânat până după alegerile prezidenţiale. S-a precizat că se va merge pe o formulă de trei: Florescu, Popescu, Tudor, din cadrul căreia va fi stabilit candidatul.

Am avut o întâlnire cu cei implicaţi, am discutat pe baza măsurătorilor respective şi concluzia este una cât se poate de clară şi constructivă: vom merge pe această echipă. Nu batem în cuie un candidat şi vom trage o concluzie după campania prezidenţială în ce formulă mergem”, a declarat Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj, la Radio Infinit.

Weber a infirmat schimbarea lui Aurel Popescu din fruntea organizaţiei municipale, declarând că multe persoane bagă băţul printre gard în această perioadă. Deputatul a declarat că Popescu este un lider, care a condus foarte bine filiala dinTârgu Jiu. Cât despre faptul că unii pesedişti i-ar vrea deja capul, Weber a declarat că speculaţiile se înteţesc doar pentru că urmează bătălii electorale.

Oricine poate să aibă păreri. Sunt anumite persoane care apreciază sau nu activitatea altei persoane. Mă lasă rece aceste declaraţii. Aceste discuţii au apărut în urma unei teme care pentru unii înseamnă totul, şi anume candidatura la Primăria Târgu Jiului din partea Partidului Social Democrat”, a mai spus deputatul.