Supărare mare! CSU Craiova, remiză cu U Cluj. Petev: Ce să fac eu la greșelile individuale?

 

CSU Craiova a terminat la egalitate întâlnirea cu U Cluj, scor 2-2 (2-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a XXV-a a Superligii de fotbal.

Oltenii au condus cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de Lyes Houri (9 – penalty) şi Mihai Căpăţînă (45 – penalty), primul după un fault comis de Bogdan Vătăjelu la Jovan Markovic, iar al doilea după un fault făcut de Roger la Ştean Baiaram.

‘U” Cluj a revenit foarte bine de la vestiare şi a redus din diferenţă după numai 18 secunde, prin Valentin Gheorghe (46), introdus la pauză. Egalarea a fost reuşită de Dan Nistor, fost jucător al CSU, care a marcat din penalty (64), după ce Nicuşor Bancu l-a agăţat în careu pe același Valentin Gheorghe.

 

Ivaylo Petev: Fotbalul este fără logică

 

Ăsta este fotbalul. În modalitatea în care noi pierdem puncte e clar că încă nu am ajuns la ceva mare. Dar fotbalul este fără logică, doar în fotbal poți să joci mai prost și să câștigi. Este păcat…

Având în vedere cum a fost jocul meritam să câștigăm. Trebuie reparat modul în care noi pierdem puncte. Am avut un meci similar acum o lună, exact asta am vorbit. Din păcate la greșeli individuale nu am cum să reacționez. Ce să fac eu la greșelile individuale?

Cu toții suntem vinovați în frunte cu mine. Dar ce vreau să remarc e ca noi am greșit de două ori individual. Noi muncim să devenim mai buni, o echipă serioasă. Noi azi am jucat bine. Acum sunt influențat de emoții, dar vom vedea. Acum nu sunt ok”, a spus, după joc, tehnicianul.

Articolul precedentGorj: A intrat în gospodăria unei bătrâne și i-a spart geamurile de la casă, amenințând-o cu moartea
Articolul următorGorj: Firmă amendată cu 40.000 de lei de Garda de Mediu