Supărare mare! Fanii echipei Pandurii reclamă că au fost înjurați de un jucător după meciul de sâmbătă

 

Supărare mare în rândul suporterilor echipei Pandurii Târgu Jiu care au mers, sâmbătă, la Filiași să-și susțină echipa. Ultrașii reclamă că după un meci slab, Pandurii – Voința Lupac, scor final 0-0, ar fi fost insultați de căpitanul târgujienilor, Marian Pleașcă.
Condamnăm cu fermitate gestul de la finalul meciului cu Voința Lupac, 0-0, făcut de căpitanul echipei Marian Pleașca pe fondul acumulării nervilor și poate a incoștienței de moment…
Cuvintele sunt greu de reprodus, dar o vom face parțial. La finalul meciului, după un joc mizerabil prestat de echipa noastră, singura ocazie notabilă fiind o bară, au avut loc scene pe care nu vrem sa le mai vedem. Galeria și oamenii din tribună nu au scandat împotriva jucătorilor nici măcar o dată. Scandările au fost exclusiv pentru <<antrenorul nostru iubit>>.
Este anormal ca un căpitan de echipa să mintă că a fost înjurat de noi, să spună: <<dă-i, bă, în … mea>>, să le facă semne la jucători să nu vină să salute puținii oameni care încă își dedică timp și pierd zile pentru această echipă!!!
Apreciem în schimb comportamentul stranierilor ți a celor aproximativ doi jucători români care au venit să vorbească cu noi, înțelegând că nu rezultatul ci atitudinea din teren ne-a deranjat. Apreciem ca nu au ascultat de Marian Pleașcă.
Așteptăm să vedem o altă atitudine în meciul următor și mulțumim celor care s-au chinuit în franceză/arabă/engleză/română să își ceară scuze! Au dat dovadă de coloană vertebrală.
Rușine Marian Pleașcă, ești un jucător cu experiență de la care lumea se aștepta să vadă un model în primul rând, un căpitan adevărat. Fotbalistic ai demonstrat-o, așteptăm să vedem daca si uman o vei face!!!”, au transmis fanii